Psihoterapie

Centrul Medical PROMEMORIA are un spaţiu protector şiconfidenţial, în care specialiştii noştri vă vor ajuta să găsiţi calea către rezolvarea problemelor dumneavoastră, de orice natură ar fi acestea.

Serviciile noastre de psihoterapie cuprind:

  • Program de management al stresului
  • Psihoterapie individuală și de cuplu
  • Dezvoltare personală și autocunoaștere

Psihoterapia presupune o serie de tehnici care au ca scop tratarea sănătății mentale, emoționale, precum și unele afecțiuni psihiatrice. Psihoterapia ajută pacientul să înțeleagă care sunt factorii ce le determina stările și îi ajută să accepte punctele slabe, dar și cele forte.

Dezechilibrul psihic nu este mereu expresia unei afecțiuni, ci își poate avea originile în anumite traume suferite în trecut, stres emoțional, profesional sau în anumite fobii. Odată ce cauzele sunt identificate și tratate cu ajutorul psihoterapiei, simptomele asociate dispar.

Totodată, psihoterapia poate fi folosită și ca metodă de dezvoltare personală, de introspecție și autocunoaștere, optimizare și creștere a adaptabilității și responsabilității în acțiunile noastre.

Nu uitați: în cazul în care există o problemă în viața voastră, cu cât vei încerca să o tratezi mai devreme, cu atât ea va fi mai puțin traumatizantă.

Psihoterapia ajută pacientul să înțeleagă care sunt factorii ce le determină stările și mai ales, îi ajută să-și accepte punctele slabe dar și pe cele forte.

O mulțime de studii au demonstrat că cele mai bune tratamente pentru afecțiunile mentale, în mod deosebit pentru depresie, implică o combinație de medicamente și psihoterapie. Mai mult, conform Asociației Americane de Psihiatrie: multe probleme de sănătate pot fi rezolvate cu ajutorul psihoterapiei.

Și nu în ultimul rând, psihoterapeutul te poate ajuta să înveți cum să fii bine cu tine. La psihoterapie mergi nu doar când ceva te supară sau simți că este prea mult, prea greu, la psihoterapie este ideal să mergi și când ești bine.

Hai să fim bine împreună!

Programeaza-te
Sari la bara de unelte