Osteodensitometrie cu ultrasunete

20 octombrie, Ziua Mondiala a Osteoporozei

Ziua Mondială a Osteoporozei (20 octombrie) este o campanie globală, care are ca scop principal creşterea gradului de conştientizare a modalităţilor de prevenire, diagnosticare şi tratament a acestei afecţiuni, precum şi a bolilor osoase conexe.

Începând cu 20 Octombrie oferim pacienților clinicii noastre posibilitatea efectuării investigației prin Osteodensitometrie, cu ajutorul unui echipament complet neinvaziv, care are la baza tehnologia cantitativă ultrasonică Omnipath (similară ecografiei).

Ultrasound bone densitometer – Sunlight MiniOmni – BeamMed – for forearm bone examination
Sunlight MiniOmni funcționează pe baza unei tehnologii de ultimă generație, cu un nivel de precizie înalt. Echipamentul, rapid, automat și complet lipsit de radiații ionizante, poate detecta modificări osteoporotice într-un stadiu precoce, dar și monitoriza evoluția osteoporozei și a fragilității osoase.

BeamMed Sunlight MiniOmni™ Quantitative Ultrasound Bone Sonometer | Health Care & Co.
Prin osteodensitometrie se poate stabili diagnosticul de osteoporoză şi se poate evalua riscul de demineralizare osoasă în timp, dar și stabili eficacitatea tratamentului pentru osteoporoză. Este o procedură simplă, nedureroasă și neinvazivă.

Osteoporoza descoperită din timp poate preveni apariția fracturilor de fragilitate, mai ales la vârstnici.

Programeaza-te
Sari la bara de unelte